Arılarda Bakım, Besleme ve Arı Hastalıkları

15.02.2019 tarihinde GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezinde Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz ve Diyarbakır Arı Yetiştiricileri Birliği İşbirliği ile hazırlanan "Arılarda Bakım, Besleme ve Arı Hastalıkları" konulu panel Dicle Üniversitesinde Veteriner Fakültesi Dekanı Aydın KETANİ moderatörlüğününde, Prof. Dr. Sevgi KOLAYLI (Karadeniz Teknik Üniversitesi),  Doç. Dr. Aslı ÖZKIRIM( Hacettepe Üniversitesi), Öğr. Gör. Mehmet Ali KUTLU (Bingöl Üniversitesi)  ve Yüksek Ziraat Müh. Gülten BULUT (Tarım ve Orman Bakanlığı- Arı Uzmanı) un katılımları ile gerçekleştirildi. Müdürlüğümüz panelde BAL ARISI HASTALIK VE ZARARLILARI İLE MÜCADELEDE UYGULANABİLİR ARICILIK TEKNİKLERİ konulu sunumu gerçekleştirdi.